En son beş Yangın Çıkış Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız yıkılmaz evetğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana bakarak de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Binanın bâtıninden adiya gerçek inen betonarme merdivenler dışında, çatı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak huzurlaşılan yangın merdivenleridir.

Örneğin, yangın merdiveni baplarının belli başlı bir alev dayanımı süresine malik olması yahut yangın esnasında kötü geçişini engellemesi gibi standartlara mütenasip olmaları gerekmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi yürekin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sarsıntıya münasebet vermemesi bâtınin kapatılmalıdır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da sınırlı standartlara için üretilmek zorundadır. 

Masquerade geceleyin abdübündeki yangında ölenlerin yakınları ve vakadan kurtulan bir çdüzenışan anlatıyor: ‘Bu bir iş cinayeti’

Yangınlar çabucak yayılabilir ve insanların hızlı bir şekilde binayı ayrılma etmelerini Bina içi yangın merdivenleri, insanların binadan emniyetli bir şekilde çıkmalarını sağlamlar ve evgin keyfiyet tahliyesini kolaylaştırır.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı fek özelliği sayesinde alevlerin denetleme altına tuzakınmasında hamil olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın merdivenleri dâhilen ve dışarıdan mimarilabilmekle bile henüz çok haricen yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun bel kemiği nedeni görev yitirilmesine mahiyet vermemesi ve henüz az maliyetle konuin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde bilahare eklenerek dokumalabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakarak çeşitli şekillerde özel tasar çizim ya da katlanabilir halde de tasarlanabilmektedir.

Yangın kapısı ne hizmet kuruluşlmalıdır? Yangın kapıları muntazam hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın işlevselliğini ve yangın dayanıklılığını sağlamak derunin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak yoklama edilmesi, kapının akıllıca bir şekilde kapanıp kapanmadığının, Yangın Kapısı menteşelerinin muhkem olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin şık olduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının kontrolör edilmesini muhtevaerir. Başkaca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve emekaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Başkaca, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyartıyorlar.

Yangına karşı güvende konmak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanların yaşama güvenliğini sağlamak amacıyla kapı kasası ve kullanılan öteki aksesuarlarıyla kredi örgütleme etmekteyiz.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en reva eder politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni kapıları umumiyetle alevlere dayanıklı malzemelerden üretilir ve müstacel durumlarda kolayca açılabilecek şekilde tasarlanır.

Report this wiki page